Hoogan & Beaufort

4.7
569 reviews
icon/ic_price_rangeCreated with Sketch.
CAN$31 to CAN$50
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
French / Canadian
Top tags:
  • Creative Cuisine
  • Fit for Foodies
  • Tasting Menu
La cuisine de Hoogan & Beaufort est précise, soignée et souvent qualifiée de féminine de par le choix des produits et par sa finesse. Marc-André Jetté travaille des équilibres de saveurs et de texture précis. Intransigeant sur la qualité, le choix des produits, le goût et la démarche créative, le chef n"utilise aucun produit transformé. Une cuisine qui se réinvente sans cesse: raffinée, contemporaine et qui met en valeur les talents d’ici.
Dining Style
Casual Elegant
icon/ic_cuisineCreated with Sketch.
Cuisines
French / Canadian, Regional Canadian (Quebec), Contemporary French / American
icon/ic_clockCreated with Sketch.
Hours of Operation
Brunch
Sun 10:00 am–2:00 pm
Lunch
Tue–Fri 11:30 am–1:30 pm
Dinner
Tue–Sun 5:30 pm–10:30 pm
icon/ic_phoneCreated with Sketch.
Phone number
(514) 903-1233
icon/ic_new_windowCreated with Sketch.
icon/ic_paymentCreated with Sketch.
Payment Options
AMEX, MasterCard, Visa
icon/ic_dress_codeCreated with Sketch.
Dress Code
Casual Dress
icon/ic_chefCreated with Sketch.
Executive Chef
Marc-André Jetté
icon/ic_cateringCreated with Sketch.
Catering
Marc-André : le traiteur transforme vos événements en des moments uniques par le biais d’une cuisine d"auteur, d’un service attentionné, d’une direction artistique éclatée et d’une approche sur mesure. Nos fondements reposent sur quatre valeurs bien ancrées : la créativité, l’excellence, la passion et l’écoute pour livrer des résultats hors de l’ordinaire.
Open Google Maps
icon/ic_locationCreated with Sketch.
icon/ic_neighborhoodCreated with Sketch.
Neighbourhood
icon/ic_cross_streetCreated with Sketch.
Cross Street
Between Rachel and William-Tremblay
icon/ic_parking_detailsCreated with Sketch.
Parking Details
En soirée, une multitude d"espaces de stationnement gratuits sont disponibles.
Stationnement payant en face du restaurant
icon/ic_public_transitCreated with Sketch.
Public Transit
Autobus 25 Angus
Autobus 97 Mont-Royal
icon/ic_special_eventsCreated with Sketch.
Special Events & Promotions
Chère clientèle !
Veuillez noter que Hoogan et Beaufort sera fermé pour les vacances d'été à compter du lundi 25 Juillet au lundi 15 Août.
De retour à l'horaire habituel le mardi 16 Août
Merci

Dear customers,
Please note that Hoogan et Beaufort will be closed for summer holidays from July 25th to August 15th
Returning to usual schedule on tuesday, August 16
Thank you
Additional
Bar Dining, Bar/Lounge, Beer, Cafe, Chef's Table, Counter Seating, Fireplace, Full Bar, Gluten-free Menu, Non-Smoking, Outdoor dining, View, Weekend Brunch, Wheelchair Access, Wine
What 569 People Are Saying
Overall ratings and reviews
Reviews can only be made by diners who have eaten at this restaurant
4.7based on recent ratings
4.7
Food
4.7
Service
4.6
Ambience
4.4
Value
Noise · Moderate
95% of people would recommend it to a friend
5
4
3
2
1
Sort by
Newest
Filters
OT
Ottawa
3 reviews
Dined a day ago
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Interesting tasting menu, delicious wines and tremendous service. A great night out.

Report
Helpful
D
Toronto
17 reviews
Dined 3 days ago
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Went here with my daughter as I was in town and she finished two exams. So this was a treat for a university student and a bigger one for me as nothing better than treating your kid to an awesome meal.

Report
Helpful
OT
Toronto
1 review
Dined 4 days ago
Overall 5Food 5Service 5Ambience 4

An incredible culinary experience.
Extremely talented Chefs.
Creativity and simplicity. Fresh local products and fantastic presentation on the plate.
Clearly my top 1 in Montreal.
Michelin star level concerning the food, no doubt.

Report
Helpful
S
Montreal
2 reviews
Dined on November 27, 2018
Overall 3Food 2Service 3Ambience 3

Après avoir lu les critiques, les attentes étaient plus hautes que ce qui a été livré. La présentation des plats était très bien exécutée avec de petites notes d’originalité. Par contre l’escabeche de maquereau était simple, bien fait, mais simple et la truite était trop cuite, donc un peu sèche et encore une fois trop simpliste comparée aux attentes. Les saveurs accompagnant la truite étaient subtiles ainsi disparaissant avec le goût plus prononcé du poisson. En fin, je trouve que pour le prix, la valeur y manquait. Je désolé de dire qu’il y a mieux à Montréal et surtout avec moins de prétention.

Report
Helpful
G
1 review
Dined on November 23, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Excellent restaurant, service hors pair, sympathique mais pas envahissant, de l'entrée au dessert, café et vin, tout était absolument succulent, Samuel était notre serveur, c'était une magnifique soirée!

Report
Helpful
SW
New York Area
1 review
Dined on November 22, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Amazing! The best meal we had in Montreal. As a tourist in the freezing cold I wasn't sure if we were right to head out of the direct downtown area to find this restaurant but we were very pleased in the end. Everything was very fresh and had amazing flavors that made it so exceptional. The decor of the restaurant, high ceilings, are wonderful as well. We will definitely be back!

Report
Helpful
JB
1 review
Dined on November 18, 2018
Overall 4Food 5Service 5Ambience 5

Everything was great but I felt very rushed. Sped through the orders and was ready to bill us immediately after last bite

Report
Helpful
OT
Montreal
4 reviews
Dined on November 18, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Experience hors du commun!!

Report
Helpful
BN
1 review
Dined on November 17, 2018
Overall 4Food 5Service 4Ambience 5

L’expérience a été très agréable: nourriture délicieuse, plats inédits et service très attentionné.

Nous y retournerons. Nous aurions toutefois apprécié qu’il n’y ait pas de restriction de temps (pas deux services).

Report
Helpful
RM
Montreal
1 review
Dined on November 17, 2018
Overall 3Food 4Service 3Ambience 4

Food quality was excellent. Portions are very small. They have only one type of bread, good if you like the only option but if you dont there are no other options. Service was very average , it was often difficult to get the waiter's attention - he appeared overwhelmed as teh restaurant was filling up. . Waiting time to get the first service was extremely long as well as waiting time between teh first and second service (close to 45 minutes). Despite the highquality of the food, I would not recommend.

Report
Helpful
FE
Las Vegas
3 reviews
Dined on November 12, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 4

Sur 4 jours à Montréal notre meilleur souper ! Service très attentif ! Repas au bar avec vue sur la cuisine ! Vaut une étoile Michelin en Europe !

Report
Helpful
AL
1 review
Dined on November 12, 2018
Overall 3Food 3Service 2Ambience 3

L'idée du restaurant en général est intéressant , décor, carte des vins variées et produits offerts assez originaux . Les plats étais bien mais la quantité étais plus que modérée , nous sommes allez manger en sortant de votre restaurant ! Bref ce qui m'a le plus chicoter est le service ... Directement en arrivant à la table ont nous dit vous êtes venu pour mtl à table ? Voilà le menu .. Jamais on nous à présenter le menu à la carte ou dégustation ... Nous recevons nos huîtres avant les cocktails et au moment de prendre le reste de la commande jamais le vin n'a été proposée , j'ai vraiment ressenti que par rapport à notre âge nous étions juger .. du genre que nous n'allions pas consommer dans votre restaurant .. service overall très froid et expéditif .. Nous avons quand même montée une facture à 300$ pour 2 personnes et il a fallu demander pour avoir du vin , des digestifs , du pain etc .. Pourtant les commentaires entendus sur votre restaurant étais impeccable ! Peut être étais-ce une malchance !

Report
Helpful
OT
Montreal
2 reviews
Dined on November 11, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Premièrement, l’ambiance est super! Très calme. De plus, le service est très amical et très professionnel à la fois. La qualité des plats est extraordinaire, mes compliments au chef!

Expérience que je répéterai sous peu sans hésitation.

Qualité prix excellent!

Report
Helpful
OT
London
1 review
Dined on November 11, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Du pur bonheur, comme toujours! Les portions, dans le cadre de Montréal à table, étaient très généreuses! Aucune déception de ce côté, contrairement à d’autres restos visités.... Merci encore!

Report
Helpful
TM
Montreal
6 reviews
Dined on November 11, 2018
Overall 5Food 5Service 4Ambience 5

Enjoyed the $17 brunch from MTLATABLE as 2 service meal. The service and ambiance is great. Love the open concept bar and kitchen. Would definitely return for dinner.

Report
Helpful
AH
Montreal
1 review
Dined on November 11, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Tout était parfait! La nourriture fine et excellente, le service parfait!
J’y retournerai tellement j’ai adoré l’experience Et le cadre

Report
Helpful
b
Montreal
1 review
Dined on November 10, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Très bon service ! La nourriture est bien présentée et succulente

Report
Helpful
JB
Montreal
1 review
Dined on November 10, 2018
Overall 5Food 5Service 4Ambience 5

Wonderful place, it wasn't the first time and won't be the last. Food there is above average and wine is just insane. The place is well decorated, there is a smoky smell of burning wood used to cook most of there dishes. Truly amazing!!

Report
Helpful
G
New York Area
6 reviews
Dined on November 10, 2018
Overall 4Food 5Service 4Ambience 4

Excellent restaurant !
Nous avons bien apprécié la nourriture !
Tout était parfait sauf l’emplacement de notre table : dès que la porte s’ouvre, le froid nous ‘glaçait’ !

Report
Helpful
A
Montreal
1 review
Dined on November 10, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Ce fut une agréable soirée pour moi et mes amis. Le service a été impeccable et le repas à été un délice pour tous. Ainsi que de bons vins natures. Il est certain que nous allons revenir.

Report
Helpful
HF
Montreal
2 reviews
Dined on November 9, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Nous sommes aller pour mtl à table c’etait Excellent et le service impeccable je recommande nous y retournerons sûrement.

Report
Helpful
PL
Montreal
1 review
Dined on November 8, 2018
Overall 4Food 4Service 5Ambience 4

Great food, outstanding service, perfect wine pairing.

Report
Helpful
NO
New Orleans
1 review
Dined on November 5, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Wonderful, the wood fire is the star of the restuarant. Incredibly we cooked meats and seafood, but also excellent hand made pasta-all made in house. Service was warm helpful and passionate.

Report
Helpful
CT
1 review
Dined on November 4, 2018
Overall 3Food 2Service 4Ambience 4

Nous sommes allés manger à ce restaurant pour le brunch. Mon copain a commander un croque madame. Lorsque le plat est arrivé, il pain était brûlé et donc très dur. Pour le reste c’etait correct mais pas à la hauteur de leur réputation selon notre opinion.

Report
Helpful
I
Montreal
8 reviews
Dined on November 4, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Toujours un grand bonheur, service impeccable et délices pour les yeux et les papilles gustatives!

Report
Helpful
D
Montreal
7 reviews
Dined on November 4, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 4

2e visite et pas la dernière. Un des endroits que je préfère au niveau du service. On nous regarde dans les yeux et on nous fait sentir important. Tout est délicieux dans l’assiette et nous aimons voir la cuisine.

Report
Helpful
YB
Montreal
1 review
Dined on November 2, 2018
Overall 5Food 5Service 4Ambience 5

I heard so many good reviews about this place so I decided to go for MTLàTable. It was an amazing dining experience. I liked the mix of textures, the combination of flavours and the plate presentation. The interior deco is fantastic. I could tell the staff was very friendly and experienced but the woman that was serving us recited the menu too fast and mechanically. Other than that, it was a perfect evening.

Report
Helpful
D
Montreal
1 review
Dined on November 2, 2018
Overall 5Food 4Service 5Ambience 4

Bonne bouffe et service excellent. Une bonne soirée.

Report
Helpful
J
New York Area
2 reviews
Dined on November 1, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

One of my favorite spots. Always delicious and fun!!

Report
Helpful
OT
Montreal
2 reviews
Dined on October 31, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Toujours aussi agréable de souper ici. J ai cette fois testé la pieuvre après les riz de veaux la dernière fois et c était fameux. Bravo au chef

Report
Helpful
J
Montreal
6 reviews
Dined on October 20, 2018
Overall 4Food 5Service 3Ambience 5

Nourriture excellente, bon et beau
juste un petit problème deux heures pour un amuse bouche un peu long mais sommes toutes belle soirée

Report
Helpful
GD
New England
3 reviews
Dined on October 19, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

One of the best meals I’ve ever had. A friend told me “if you only eat at one restaurant in Montreal, make it this one,” and it didn’t disappoint. Everything was well balanced, creative, a true culinary experience. Wine recommendation was excellent and service was superb. I wish I was local so that I could come back regularly!

Report
Helpful
F
1 review
Dined on October 18, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 4

Bonjour,

Notre serveur (Étienne) était chaleureux, compétent, discret. Il a su faire de bonnes suggestions en fonction de nos préférences, autant pour le vin que pour les plats.
La cuisine très créative regorgeait de saveurs subtiles, bien mises en valeur, qui s'harmonisaient très bien entre elles.
C'est certain qu'un décor de type industriel est moins "cosy", mais cela n'influençait aucunement le plaisir de l'expérience.
Merci & au plaisir dune prochaine fois, car il y en aura d'autres!

FG

Report
Helpful
D
Montreal
2 reviews
Dined on October 18, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Service definitely above and beyond, and the food was amazing and original. Will definitely go again !

Report
Helpful
WS
1 review
Dined on October 14, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Excellent meal, great wine, lovely service, attractive space. All around delightful evening.

Report
Helpful
OT
Montreal
8 reviews
Dined on October 13, 2018
Overall 3Food 4Service 3Ambience 2

La nourriture est surprenante, car on retrouve un mélange de saveurs intéressant. Nous étions quatre et avons pris des plats différents qui étaient tous succulents. Cependant, le menu est limité. Le service est correct, rien de plus. C’est par contre très bruyant et nous avions de la difficulté à entendre la description du serveur. Aussi, comme il s’agissait d’une rencontre entre amis, la conversation était ardue en raison du bruit. Nous avons aimé nos plats, mais le prix est trop élevé par rapport à ce que nous avons eu. Nous n’y retournerons pas.

Report
Helpful
RV
New York Area
3 reviews
Dined on October 11, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Très bon mais pas wow pour l'accord mets-vin. Nous avons aimé et nous sommes content. Le service fut excellent.

Report
Helpful
OT
Toronto
1 review
Dined on October 8, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 4

Very good cooking technique with excellent ingredients and good value for what you’re receiving. A new favourite restaurant in MTL for me.

Report
Helpful
JS
1 review
Dined on October 8, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 5

Had a really great time! Wine pairings were perfect and the meal was delicious!

Report
Helpful
M
New York Area
20 reviews
Dined on October 7, 2018
Overall 5Food 5Service 5Ambience 4

We had dinner on a Sunday night at this restaurant. The restaurant entrance is far from the street and difficult to find at night. We were promptly seated to a table of our choice by friendly staff. I would describe the enormous space as industrial shic with exposed vents, concrete slabs but overall it has a great, young vibe and nice energy. Most importantly neither the music nor the environment distracts from the food. The service is casual but very informative, staff is friendly and quite knowledgeable. The wine list is short but notable and the markup is quite acceptable. The food was just perfect. We had a focaccia bread baked in the premises followed by locally grown mushrooms and a cote du boeuf for two with beautifully arranged vegetables and pasta. We topped it all with cheese from Quebec. The staff’s pride in the dishes they served and their enthusiasm about the local ingredients made our experience more memorable. I will return to this restaurant when I am in Montreal.

Report
Helpful
1
2
3
15