Icon
Mon Lapin
Visa Dining Collection
CAN$51 and over
Market Cuisine
150 Rue Saint-Zotique E, Montréal, QC H2S 1K8
Make a reservation
2 people
Apr 24, 2025
7:00 p.m.
Experiences are available.
About this restaurant
- Good for special occasions
- Great for fine wines
- Neighbourhood gem
Why they're an Icon
Executive chef: Marc-Olivier Frappier & Jessica Noël
From the OpenTable editors: Run by husband-and-wife team chef Marc-Olivier Frappier and sommelier Vanya Filipovic, this fun and funky wine bar has earned a spot on the World’s 50 Best list. Trust the servers to recommend natural wines to complement the ever-evolving small plates menu, where local ingredients take center stage in dishes like roasted shallot strudel or veal with wild nettle.
Additional information
- Dining styleCasual Elegant
- PriceCAN$51 and over
- CuisinesMarket Cuisine, French / Canadian, Bistro
- Hours of OperationTue–Sat 5:00 pm–10:30 pm
- Phone number
- Website
- Payment OptionsAMEX, Mastercard, Visa
- Dress codeSmart Casual
- CateringPlease contact us contact@vinmonlapin.com
- Private party facilitiesMon Lapin can host parties of up to 6 guests for à la carte dining. Space is limited. Please send any request for larger groups to contact@vinmonlapin.com
- NeighbourhoodLittle Italy
- Cross StreetRue Casgrain
- Parking detailsStreet Parking
- Public transitMetro BeaubienBus 55
- AdditionalBeer, Cocktails, Gender Neutral Restroom, Gluten-free Options, Non-Smoking, Wine
Experiences
LUNCH au Crabe des Neiges avec HIGHER GROUND, UK
$110.00 per person
Prepaid
Apr 27, 2025 onlyC'est la saison du Crabe des Neiges, et notre ami Joe Otway vient cuisiner avec nous! Chef du restaurant Higher Ground à Manchester, UK, Joe Otway est un grand ami de Jessica Noël, car ils se sont croisé lors de leur parcours professionnels au Blue Hill Stone Barns il y a plusieurs années. Joe Otway est passionné de bons produits, et son restaurant exploite aussi une ferme Cinderwood Market Garden depuis 5 ans, un lieu magique qui lui permet de jouer dehors et développer un lien directe entre ce qu'il cultive et ce qu'il cuisine. Nous sommes très excités de l'accueillir pour ce menu collaboratif, avec notre équipe, servi en 4 services le midi du dimanche 27 avril. 110$ par personne, plus taxes et pourboire de 18.5%. Paiement au moment de la réservation. Nous aurons des vins exceptionnels en accord pour l'occasion, optionnel et en sus. Au plaisir de vous y voir! **Merci de noter que les allergies aux fruits de mer et/ ou porc ne pourrons pas être accommodées exceptionnellement.
FAQs
Yes, you can generally book this restaurant by choosing the date, time and party size on OpenTable.
Make a reservation
2 people
Apr 24, 2025
7:00 p.m.
Experiences are available.
150 Rue Saint-Zotique E, Montréal, QC H2S 1K8
Additional information
- Cross StreetRue Casgrain
- NeighbourhoodLittle Italy
- Hours of OperationTue–Sat 5:00 pm–10:30 pm
- PriceCAN$51 and over
- CuisinesMarket Cuisine, French / Canadian, Bistro
- Dining styleCasual Elegant
- Dress codeSmart Casual
- Parking detailsStreet Parking
- Public transitMetro BeaubienBus 55
- Payment OptionsAMEX, Mastercard, Visa
- AdditionalBeer, Cocktails, Gender Neutral Restroom, Gluten-free Options, Non-Smoking, Wine
- Website
- Phone number
- CateringPlease contact us contact@vinmonlapin.com
- Private party facilitiesMon Lapin can host parties of up to 6 guests for à la carte dining. Space is limited. Please send any request for larger groups to contact@vinmonlapin.com